Over ons

E Martens Service & Onderhoud is een klein CV-installatie bedrijf dat gevestigd is in het hart van een levendige stad. Met een passie voor het leveren van uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap heeft E Martens Service & Onderhoud een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor verwarming en onderhoud in de regio. Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van verwarming en onderhoud. Van het installeren van nieuwe CV-ketels en radiatoren tot het uitvoeren van periodiek onderhoud en reparaties, het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen op maat voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het team van hoogopgeleide monteurs beschikt over de nieuwste technische kennis en tools om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden vakkundig en efficiënt worden uitgevoerd.

Historie

1981; De Nie Centrale Verwarming te Leiden. Hier kwam ik als 18 jarige schoolverlater terecht via mijn vader die hier al vanaf 1953 werkzaam was als c.v. monteur. Hier heb ik de basis van de installatietechniek geleerd. Het fitten, buigen en lassen van dikwandige installaties, aanleggen en repareren van dunwandige installaties, het zacht- en hard solderen van centrale verwarming-, gas- en waterleidingen, aanleggen van ventilatiesystemen en veel meer andere technieken heb ik in mijn beginjaren bij De Nie onder de knie gekregen.

1991: WTB Joop Buiteman in Leiden. Na verloop van een aantal jaren wilde ik meer de richting van Service & Onderhoud opgaan. Hier verrichtte ik onderhoud en verhielp storingen aan allerlei soorten gastoestellen bij hoofdzakelijk particuliere installaties. Van c.v. ketels, geisers, gas- of elektrische boilers en zelfs gevel- en gaskachels.

1995; Schulte Lestraden in Lisse. Bij dit bedrijf heb ik kennis gemaakt met de grotere installaties in kantoren, scholen en andere grote gebouwen. Grote c.v. ketels, ingewikkelde c.v. installaties, luchtbehandeling systemen en diverse andere complexe installaties kwam ik daar dagelijks tegen. Na het behalen van een aantal vakdiploma’s en het vergaren van veel vakkennis door zelfstudie en het volgen van opleidingen kwam ik op een kantoorfunctie als planner terecht. Ik ging de dag-, maand- en jaarplanning van de serviceafdeling verzorgen. Aansturen van service & onderhoudsmonteurs, aansturen van derden en meer andere administratieve zaken. Hier heb ik de diverse diploma’s gehaald en vakkennis opgedaan om periodiek onderhoud en periodieke inspecties te verrichten aan grotere installaties volgens de SCIOS richtlijnen (www.scios.nl).

2010; Hierna heb ik de overstap gemaakt naar een kleiner installatiebedrijf in Voorschoten omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Hier maakte ik twee jaar lang offertes voor hoofdzakelijk particuliere klanten. Deze mensen bewust maken van het teveel aan energie gebruiken en besparende maatregelen aanbieden was één van de zaken die bij het maken van deze offertes zeer belangrijk waren.

Op 18 maart 2013 heb ik de stap gemaakt om een eigen onderneming te starten.

Op 1 April 2016 is Maurice erbij gekomen. Hij heeft z’n vooropleiding gedaan in de autotechniek en is dus technisch aangelegd. Na een vrij korte inwerkperiode en diverse scholingen is hij inmiddels al een hele tijd zelfstandig aan de slag. Samen zijn wij gecertificeerd m.b.t. de vakmanschap CO regeling.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen of advies nodig? Wij staan voor u klaar!